Dé POS voor jouw bedrijf

Een kassa voor Shopify

Krachtig Kassasysteem voor Shopify: Naadloze Integratie en Meer

Ontdek ConnectPOS – Jouw Ultieme Kassasysteem voor Shopify en Meer

Ontdek het Verschil van Ons Shopify Kassasysteem

Ben je op zoek naar een Shopify Point of Sale (POS) systeem dat zich onderscheidt van de rest? Zoek niet verder! ConnectPOS biedt een unieke en schaalbare oplossing die is ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Hier is wat ons Shopify POS anders maakt:

Geen Extra Transactiekosten

In tegenstelling tot andere POS-systemen voor Shopify, rekent ConnectPOS geen extra transactiekosten aan. Je betaalt rechtstreeks aan derde partijen, waardoor extra kosten worden geëlimineerd en een transparant prijsmodel wordt gegarandeerd.

Een Schaalbare Oplossing voor Shopify en Shopify Plus

ConnectPOS integreert naadloos met zowel Shopify als Shopify Plus en biedt jou een aanpasbare en schaalbare oplossing. Ongeacht hoe complex jouw vereisten zijn, zijn we klaar om aan jouw behoeften te voldoen.

Een Bekroond Kassasysteem Vertrouwd door 1000+ Retailers

ConnectPOS is de vertrouwde keuze van meer dan 1000 retailers wereldwijd, en het is geen verrassing waarom. We hebben de prestigieuze 2021 Stevie Awards gewonnen, dankzij onze innovatieve functies en ongeëvenaarde 24/7 ondersteuning.

Exclusieve Shopify POS Functies Die Nergens Anders Te Vinden Zijn

Ons Shopify POS is uitgerust met een breed scala aan functies die zijn ontworpen om jouw retailactiviteiten te verbeteren:

  • Voorraadbeheer: Neem gemakkelijk controle over jouw magazijn met real-time voorraadupdates en eenvoudige voorraadaanpassingen.
  • Omnichannel Ondersteuning: Geniet van apparaatcompatibiliteit, zelfafrekenopties en click-and-collect functionaliteit voor een naadloze winkelervaring.
  • Medewerkersbeheer: Geef jouw medewerkers de middelen om te groeien met trainingshulpmiddelen en een uitgebreid rapportagesysteem. Beheer gebruikersrechten voor een soepele en veilige bedrijfsvoering.
  • Standaard Transacties: Werk gegevens direct bij, zelfs zonder internetverbinding, met een eenvoudig afrekenproces, diverse betaalmethoden, barcode scannen, kortingen, winkeltegoed, bonnen, retour en omruiling.

Rapportage Dashboards

Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van alle veranderingen in jouw winkels. Daarom zijn rapporten en analyses onmisbare functies in elk POS-systeem.

ConnectPOS ondersteunt meer dan 20 rapportagedashboards, zodat je een veelzijdig beeld hebt van jouw omnichannel bedrijfsvoering, inclusief verkoop, voorraad, bestellingen, personeel en shifts, enzovoort. Je kunt de rapporten ook aanpassen aan jouw behoeften. Bovendien zijn we meer dan bereid om andere systemen in de rapporten te integreren voor meer diepgaande analyse.

Wat kenmerken van ConnectPOS op een rij

  • Voorraadbeheer: Optimaliseer jouw magazijnbeheer met geavanceerd voorraadbeheer. Houd je voorraadniveaus nauwkeurig bij met realtime updates, voer eenvoudig stocktakes uit en pas voorraad aan wanneer dat nodig is.
  • Omnichannel Ondersteuning: Bied je klanten een naadloze winkelervaring, ongeacht het kanaal dat ze gebruiken. ConnectPOS werkt op verschillende apparaten en biedt self-checkout opties en click-and-collect functionaliteit.
  • Medewerkersbeheer: Vereenvoudig de training van jouw personeel en houd hun prestaties bij met ons medewerkersbeheersysteem. Beheer ook gebruikers en permissies voor een veilige en efficiënte bedrijfsvoering.
  • Flexibele en Betrouwbare Transacties: Verwerk transacties zonder onderbrekingen, zelfs zonder internet. Ons kassasysteem zorgt ervoor dat jouw klanten een soepele en snelle check-out ervaring hebben. Accepteer verschillende betaalmethoden, scan barcodes, bied kortingen, store credits, bonnen, retour- en omruilopties.
  • Compleet Product- en Orderbeheer: Houd controle over je orders met een duidelijke orderlijst en een efficiënte orderafhandeling. Pas productverkopen aan met een aangepast verkoopsysteem, beheer offertes, backorders en pre-orders moeiteloos. Werk met meerdere locaties en fulfillment-opties voor een naadloze bedrijfsvoering.
  • Effectief Klantenbeheer: Stimuleer klantenloyaliteit met een aanpasbaar loyaliteitsprogramma. Bied klanten het gemak van geschenkkaarten en bouw waardevolle klantrelaties op.

Dankzij de veelzijdigheid en integratiemogelijkheden van ConnectPOS, kun je je winkelbeheer optimaliseren, je efficiëntie verhogen en een naadloze winkelervaring bieden aan je klanten. Ontdek vandaag nog hoe ConnectPOS jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen. Neem contact met ons op voor een maatwerkoplossing die perfect aansluit bij jouw behoeften.

Boek simpel en snel een demo

Wij nemen contact op met jou