Wat kan ConnectPOS eigenlijk?

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Beheer je producten

Voorraadbeheer met meerdere magazijnen

Je voorraad wordt real-time gesynchroniseerd tussen je magazijnen. Bekijk de voorraad in elk magazijn en voer gemakkelijk voorraadtransfers van het ene magazijn naar het andere!

Ai productaanbevelingen

Samen met de gezichtsherkenningtechnology (Veriface) kan ConnectPOS je klant een gepersonaliseerde ervaring bieden. De klant krijgt, gebaseerd op zijn/haar aankopen, dan aanbevolen producten.

Barcode ondersteuning

Je kunt instellen welk veld voor jou als barcode geldt, waardoor je met je barcodescanner in de kassa gewoon de barcode kan scannen! Hierdoor hoef je niet te veel aan te passen aan je huidige set-up. Heb je geen barcodes? Dan gebruik je toch gewoon je artikelnummer als barcode!

Product organisatie

Ondersteunt elk type product van jouw shop. Of dit nou Magento of Bigcommerce of Shopify is. Zoek ze snel via ID, SKU, Barcode of een veld naar keuze.

Hoe verloopt de checkout?

Drie stappen

Een makkelijke en snelle checkout is van belang. Je moet niet teveel tijd kwijt zijn, maar toch wel een volledige checkout hebben om je volle potentie te benutten. Help zo meer klanten en maak minder snel fouten tijdens piekuren

Custom Sale

Staat een product niet in jouw systeem? Vervelend als dit aan de kassa gebeurt, want je hebt geen tijd dit product even snel aan te maken. Met de knop ‘Custom Sale’ kun je gemakkelijk de basis gegevens van een product invullen, zoals: Naam, SKU, Prijs en BTW. Hiermee is het product toch te verkopen en heb jij een blije klant!

Kortingscodes en waarderingssystemen

Integreer gemakkelijk de kortingscodes uit jouw shop. Ze werken namelijk even vlekkeloos in ConnectPOS. Je kunt ook cadeaukaarten en spaarpunten beheren.

De BTW berekening

In ConnectPOS hebben we de BTW berekening exact gekopieerd uit je platform (bijv Magento). Hierdoor komt deze altijd overeen, zelfs in offline modus.

Verzending

Synchroniseer de verzendmethodes uit je shop. Dezelfde verzendkosten zullen worden overgenomen, alsof het een online bestelling is. Zo kunnen je klanten ook iets bestellen dat opgestuurd moet worden, zonder dat ze naar je webshop hoeven.

Kassabonnen

De kassabon kan geprint worden op je reguliere bonprinter. Maar ook op A4 of gewoon per mail. Keuzes genoeg dus.

Order management

De situatie: Je hebt de drie artikelen van klant A ingescand, maar die klant wil nog even verder kijken. Intussen komt klant B zijn producten afrekenen bij je.

Sla de open order van klant A op en ga verder met klant B. Nadat je deze hebt afgerond, kan je de order van klant A gewoon weer terughalen, zodat je geen dubbel werk aan het doen bent.

Wil de klant het later kopen? Je kan de producten ook naar zijn of haar ‘whislist’ sturen in de shop! Dan is het makkelijk om de bestelling online af te ronden.

Apparatuur

Je kunt ConnectPOS vanaf verschillende apparaten bedienen. Op de toonbank op je POS-systeem in de browser of vrij op een iPad.  Er is ook een mogelijkheid voor een tweede scherm voor de klant, zodat deze mee kan kijken.

De betalingen, uitgebreider dan ooit

Gepersonaliseerde betaalmethodes

Je kunt naast de standaard betaalmethodes in het systeem ook je eigen betaalmethodes toevoegen. Denk aan cheques of een externe pinautomaat.

Deelbetaling of wel Split Payment

Accepteer meerdere betaalmethodes. De klant kan haar order van € 50,00 ook opdelen. Bijvoorbeeld: € 20,00 contant en de rest met de pin.

ConnectPOS is ook al klaar om te verbinden met: Tyro, PayPal Here, Payment Express, Braintree en Moneris (binnenkort).

Accepteer meerdere valuta’s

Neem betalingen aan in verschillende valuta’s.

Wegleggen

Je kan ook een product inscannen en op ‘partial’ zetten. Hierbij komt (nog) geen betaling aan te pas. Het product wordt hierdoor van de voorraad gehaald en je krijgt een bon waarop het resterende bedrag nog staat.

Als de klant terug komt met de bon, kun je deze inscannen en terughalen. Op dit moment kan er betaald worden en wordt de order vervoledigd. Handig, toch?

Ruilen en geld teruggeven

Je kunt een retour op verschillende manieren afhandelen. Je scant de bon in en kiest een van de volgende opties: Je ruilt het product voor een ander product, het bedrag gaat naar de spaarpunten toe (tegoed) of geef de klant zijn of haar geld terug.

Beheer je klanten

Klantendatabase

Synchroniseer je klantenbestand uit je online shop met ConnectPOS, zodat je altijd de laatste gegevens erbij hebt. Je kunt de klant aanmaken en indien gewenst aanpassen. Maar je kunt ook afrekenen als gast, voor de klanten die liever niet hun gegevens achterlaten.

Klanten applicatie

De klant kan zijn of haar bestelling al bij elkaar zoeken in de Klanten App van ConnectPOS. Hierin zien zij een overzicht van jouw artikelen en kunnen ze sneller geholpen worden!

Klanten waarderen

Je kunt trouwe klanten belonen met spaarpunten, zodat ze vaker terugkomen.

Wensenlijst ofwel Wishlist

De producten die in hebt ingescand kun je ook naar de wenslijst van de klant sturen. Zo kan de klant de producten nog op een laten moment rustig inzien in je webshop.

Rapporten en analyses om het beste uit je bedrijf te halen.

Centrale Data

Bekijk de cijfers van zowel je online als offline winkel, allemaal op één punt. Zo heb jij meer grip op je cijfers.

Diverse rapporten

Er zijn 20 verschillende soorten rapporten. Alle informatie die je nodig hebt, is hier te vinden.

Inzichten voorbij de cijfers

Met het uitgebreide rapportsysteem kun je ook inzien hoe je shop meer kan groeien. Welke verkoper heeft een stimulant nodig en welke verkopen kan je belonen voor zijn goede verkopen?

Of kijk naar het best verkochte product en speel daar op in. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Volg het geld

Het is uiterst makkelijk om te volgen wat de cashflow is en welke medewerkers en in en uitloggen.

Gepersonaliseerd dashboard

Deel het rapportendashboard zo in zoals jij het wil hebben.

Exporteer je rapporten

Het is mogelijk om je rapporteren te exporteren naar een CSV bestand om bijvoorbeeld naar je boekhouden te sturen.

Meerdere winkels beheren

Meerdere winkels en magazijnen

Maak nieuwe winkels aan en wijs die toe aan een magazijn. Beheer orders en voorraad tussen alle verkoopkanalen.

Voeg een kassa toe

Je kan extra kassa’s toevoegen per winkel. Hiermee vang je piekmomenten op en kan je met meerdere kassa’s tegelijk werken. Het is makklijk weer uit te schakelen als je een rustige maand tegemoet gaat.

Live synchronisatie

Synchroniseer je fysieke winkel real-time met je online shop. Zo voorkom je dat je een product verkoop wat eigenlijk al via een ander kanaal is verkocht.

Vertaaltool

Je kunt de gebruikersomgeving aanpassen naar je eigen taal.

Boek simpel en snel een demo

Wij nemen contact op met jou