Waarom jij straks voor ons kiest?

Wij weten het al, nu jij nog!

Hoe komen wij erbij om ConnectPOS aan te raden?

Connectpos Nederland is voortgevloeid uit een lange samenwerking tussen Your Coding en Connectpos.com. Your Coding deed hier dienst als tussenpersoon tussen Joka Sport BV en Connectpos.

Intensief contact leidde tot een jarenlange samenwerking en begrip voor elkaar. Your Coding heeft dit product zelf aan de eerste hand ervaren en is gaan geloven in deze oplossing. In opdracht van Joka Sport gingen wij op zoek naar het juiste kassasysteem. Dit bleek niet zo makkelijk als het nu klinkt, er waren veel wensen en eigenlijk voldeed geen enkele kassa hier aan.

Totdat we uitkwamen bij Connectpos. We waren ergvoorzichtig, omdat we vaak teleurgesteld zijnn door diverse kassasystemen. Maar dit leek hem toch echt te worden.

Na het installeren en de ingang van de testperiode hebben wij samen elk mogelijk situatie uitgedacht en nagebootst in het systeem. Natuurlijk, niet elk systeem is perfect en we vonden een ‘issue’. Niet zozeer dat het niet klopte, maar meer dat het voor Joka Sport niet zo kon werken. Al snel merkten we de flexibiliteit van Connectpos op toen zij dit met maatwerk hebben kunnen oplossen.

Nu, jaren verder, is Joka Sport nog steeds een tevreden klant van Connectpos en dat heeft Your Coding aan het denken gezet. Meer bedrijven moeten dit systeem vinden en daar gaan wij bij helpen!

10000+

werkuren

670000+

regels code

100+

developers

1000+

klanten wereldwijd

Het verhaal achter Connectpos.com

Hun visie is het transformeren van de toekomst van retail. Niet alleen in hun eigen land, maar over de hele wereld. Ze werken richting het ‘omnichannel’ model, zodat zo veel mogelijk (omni) platformen (channels) te kunnen koppelen aan Connectpos.

Ze werken met de laatste technieken zoals: AI, Big Data, Real-Time fotoverwerking (herkenning) en nog veel meer. Dit om de verkoopflow zodanig te optimaliseren dat dit prettiger is voor zowel de retailer als voor de klant. En dat alles tegen een eerlijke prijs!

Connectpos is het eerste systeem dat het makkelijk heeft gemaakt om offline verkopen in een winkel automatisch (en dus makkelijk) naar online om te zetten. Het maakt mogelijk dat te klant kan ‘klikken en afhalen’, data tussen verschillende platformen snel en duidelijk synchroniseren en tegelijkertijd een unieke shopervaring te bieden.

Het helpt de retailer om het gedrag van klanten te digitaliseren om zo slimme ondernemingsstrategieën op te pakken.

Boek simpel en snel een demo

Wij nemen contact op met jou