Leestijd: 2 minuten

POS-software is handig als je online winkel draait op Magento. Het helpt ervoor te zorgen dat elke activiteit van je winkel naadloos verloopt. Maar het uitproberen van nieuwe technologie is nog nooit eenvoudig geweest. Daarom moet je een POS vinden dat 24/7 Magento-ondersteuning biedt. Hier stellen we een lijst samen van deze POS-systemen om je te helpen.

Waarom is 24/7 Magento-ondersteuning belangrijk?

Responsieve ondersteuning is belangrijk om je software in goede conditie te houden, zodat deze optimaal kan functioneren en je bedrijf kan helpen bij het verbeteren van de verkoop. Stel je bijvoorbeeld voor dat je geen idee hebt van wat er aan de hand is wanneer de software in je Magestore-winkel werkt. Je moet op elk moment technische ondersteuning kunnen bereiken.

5+ POS-systemen met 24/7 Magento-ondersteuning

ConnectPOS

ConnectPOS behoort tot de beste cloud POS-systemen voor omnichannel detailhandelsbedrijven. Magento POS maakt het eenvoudig om veel locaties bij te houden binnen de point-of-sale-interface. Met de mogelijkheid tot realtime synchronisatie van dit systeem blijf je op de hoogte van elke wijziging in je offline en online winkels, evenals van de voorraadniveaus. Bovenal biedt deze oplossing 24/7 Magento-ondersteuning van hun experts om je prestaties te maximaliseren en te behouden.

Magestore

Deze POS-provider is ook een betrouwbare naam in de branche, mede dankzij de klantenservice die rond de klok beschikbaar is. Door het te gebruiken, heb je 2 bijpassende systemen tot je beschikking: de Magento-native point of sale en het Magento-systeem. Alle gegevens van deze 2 kanalen worden in realtime gesynchroniseerd naar een uniform systeem.

Lightspeed met 24/7 Magento-ondersteuning

Naast de klantenservice die 24/7 beschikbaar is, maakt deze cloud POS-oplossing een gebruiksvriendelijke verbinding tussen Lightspeed Retail en de Magento-winkel. Dankzij het automatische proces worden details met betrekking tot productcatalogi gesynchroniseerd naar je Magento-winkel vanuit Lightspeed. Op dezelfde manier worden verkooporders gesynchroniseerd naar Lightspeed vanuit je Magento-winkel.

Webkul

Het is een geweldige tool die de stress vermindert van het monitoren van veel fysieke winkels tegelijk. Het stelt je in staat om online en fysieke winkels afzonderlijk te beheren en tegelijkertijd de gegevens van offline en online winkels te synchroniseren.

Ebizmarts met 24/7 Magento-ondersteuning

Deze native POS-app met responsieve klantenservice stelt je in staat om soepel Magento-producten aan te bieden in je fysieke winkels met een echte omnichannel winkelervaring. Met deze app heb je alle voorraad, bestellingen en items van je fysieke winkels gesynchroniseerd met je Magento-sites.

Boost My Shop

Deze oplossing stelt handelaren in staat om hun Magento-winkels eenvoudig in de gaten te houden. Het verkoopproces van je winkel zal naadloos verlopen via een gebruiksvriendelijke touchscreen-interface in het Magento 2-beheerderspaneel. Als het gaat om elke wijziging, zal het systeem alle gegevens met betrekking tot online en offline winkelverkopen bijwerken op één centrale plaats.

Conclusie

Kortom, hopelijk zullen de aanbevelingen van 5+ POS-systemen met 24/7 Magento-ondersteuning je helpen om de beste keuze te maken voor je winkel. Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op.