Leestijd: 2 minuten

Het runnen van een winkelbedrijf, online of offline, is erg uitdagend, vooral voor groothandelswinkels omdat het moeilijk kan zijn om goederen en klanten te beheren. Daarom is de WooCommerce groothandel POS-software een uiterst effectieve oplossing. We bieden je de top 5 WooCommerce groothandel POS-systemen die je zullen helpen om je bedrijf beter te beheren.

ConnectPOS

ConnectPOS is een effectieve WooCommerce groothandel POS. Het helpt je om het aantal goederen te beheren, het magazijn te beheren, een lijst van klanten te maken en goede klantenservice te bieden. Naast de integratie met andere software is ConnectPOS een uitstekende WooCommerce groothandel POS die geschikt is voor groothandelaren.

Prijs: Je kunt deze WooCommerce POS proberen met een gratis proefversie van 14 dagen.

Hike POS

Hike POS kan een vooraanstaande WooCommerce POS-software in de cloud zijn om je bedrijf te beheren met intuïtieve voorraad en slimme rapportage. Het is een volledig aanpasbare alles-in-één plug-in om je bedrijf breed te runnen en te laten groeien. Het vergroot je capaciteit om al je verkoopkanalen en transacties op dezelfde manier te beheren.

Het meest opmerkelijke is dat Hike ook offline werkt, zodat de gegevens automatisch worden gesynchroniseerd met de cloud wanneer je online bent. Hierdoor is het betrouwbaarder en sneller in vergelijking met generieke cloud POS-systemen.

Prijs: Diverse pakketten zijn beschikbaar, variërend van $59 tot $129 per maand. Hike biedt ook de mogelijkheid van een gratis proefperiode van 14 dagen.

WooCommerce groothandel POS

Met een eenvoudige interface voor het opnemen van bestellingen kan WooCommerce POS een uitstekende WooCommerce groothandel POS zijn. Dit self-hosted systeem maakt gebruik van dezelfde database als je winkel. Hierdoor kun je je gegevens bezitten zonder maandelijkse abonnementskosten. Bovendien blijft je voorraad altijd gesynchroniseerd met alle transacties. Je kunt deze WordPress-plug-in eenvoudig configureren en gebruiken na enkele eenvoudige stappen, of je kunt dit handmatig doen.

Lightspeed POS Integratie

Lightspeed POS Integratie is een WooCommerce POS-softwareprogramma dat je in staat stelt om je bedrijf te runnen met alle functionaliteiten die je WooCommerce-winkel en je Lightspeed Point of Sale-account gelijktijdig verbinden. Het houdt de voorraad in sync en voert alle transacties soepel uit. Met Lightspeed POS kun je voorraad, winst, gegevens, personeel en klantrelaties beheren vanuit één interface.

Prijs: Lightspeed POS Integratie biedt een startprijs van $149 met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Square als WooCommerce groothandel POS

Square is een waardevolle WooCommerce POS die kan worden geïntegreerd in je WooCommerce-winkel om de functionaliteit van de retail-POS in te schakelen. Het stelt je in staat om de voorraad en productgegevens te synchroniseren tussen WooCommerce en Square POS. Square is een toonaangevend point of sale-systeem dat je zal helpen bij het beheren van de voorraad, het verwerken van alle transacties, het genereren van rapporten en bonnen, enzovoort. Nadat je deze plug-in in je WooCommerce-winkel hebt geïnstalleerd, worden alle wijzigingen in je voorraad automatisch bijgewerkt en gesynchroniseerd van Square naar WooCommerce.

Prijs: Je kunt deze WooCommerce groothandel POS-software proberen met een prijs die begint bij $79 voor een abonnement voor één site.

Conclusie

Als je alle aspecten van je WooCommerce-bedrijf op een goede manier wilt beheren, moet je een slim POS-systeem gebruiken. We hopen dat de lijst met de beste WooCommerce groothandel POS-systemen hierboven je zal helpen om een betere keuze te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie over de meest geschikte WooCommerce groothandel POS voor jouw bedrijf!